Ventline - Expertul tău în tubulaturi

Home»Servicii

Servicii

Curățare interioară

Technologia noastră robotizată permite curățarea tubulaturilor cu cheltuieli reduse și deranj minim comparativ cu alte metode clasice. Deasemenea, sistemul nostru permite înregistrarea video a rezultatului curățarii tubulaturilor, astfel dăm control total clientului.

Inspecție interioară

Technologia robotizată Ventline permite clientului să evalueze starea tubulaturilor fără a necesita demontarea completă a sistemului, și cu rezultate tangibile - înregistrări video. Aceste inspecții se pot folosi pentru a evalua nivelul de praf și alte depuneri în sistem și pentru a identifica defecte sau nereguli în interiorul sistemului.

Descarca PDF Tehnologie Referinte

Curățare exterioară

Oferim servicii profesionale de curățenie exterioară a tubulaturilor. Avantajul nostru constă în tehnologia folosită, unică în România, și know-howul acumulat, care ne permit să ne adaptăm la cele mai extreme înălțimi și condiții, și să găsim soluțiile cele mai eficiente atât din punctul de vedere al costurilor cât și a timpului.

Inspecție exterioară

Oferim, în premieră, servicii de inspecție la înălțimi ridicate printr-o tehnologie wireless. Prin acest sistem clientul nostru poate verifica oricând starea tubulaturilor, jgeaburilor sau a altor instalații greu de accesat și poate determina dacă necesită curățenie sau reparații - fără echipamente costisitoare sau măsuri SSM pentru lucrul la înălțime.

Mentenanță

Împreună cu serviciile noastre de mentenanță și inspecție, oferim mentananța sistemelor de ventilație pentru a minimalize defectele și a prelungi durata de funcționare a sistemelor.